Man met een missie


De persoon achter MiSiO Learning: Michel Hol, aangenaam.

Mijn hele leven is verweven met school en opleiden. Daarbij heb ik rollen als leerling, student, trainer, docent, coach en manager vervuld. Al mijn kennis en ervaring zet ik in om leren in organisaties te optimaliseren. Momenteel ben ik vooral werkzaam als ontwerper en ontwikkelaar van bedrijfsopleidingen en trainingen. Op basis van de visie en specifieke kenmerken van de organisatie geef ik leren en ontwikkelen vorm. De kunde is om visie, beleid, inhoud, implementatie, werkvorm en doelgroep in lijn te brengen. Wanneer alle componenten op elkaar aansluiten zal leren en ontwikkelen structureel ingebed worden in de organisatie. Mijn missie:

Leren en ontwikkelen optimaal vormgeven zodat het medewerkers in beweging brengt en organisaties toekomstbestendig maakt.

Profiel


Ik houd van organiseren, regelen en coördineren. Ik werk graag zelfstandig in teamverband aan projecten. Daarbij neem ik graag initiatief en kom ik vaak met creatieve oplossingen voor leervragen. Vooraf denk ik goed na over zaken zodat ik uiteindelijk doelgericht kan werken aan duurzame oplossingen. Daarbij werk ik planmatig en gestructureerd. Ik denk graag mee op verschillende lagen in de organisatie en ben als allround Learning & Development-professional sparring partner voor collega’s.

Visie op leren


Na het afronden van de opleiding Learning Sciences aan de Universiteit Utrecht heb ik mij toegelegd op het leren in organisaties. Als professional ben ik gedreven om leren en ontwikkelen in organisaties mogelijk te maken op een wijze die optimaal aansluit bij de kenmerken van de doelgroep en werksituatie. Daarbij heeft iedere organisatie eigen specifieke kenmerken en dus een eigen unieke leeroplossing.

Leren betekent in mijn ogen duurzaam veranderen in gedrag. Dat wordt niet bereikt door alleen het overbrengen van kennis. Met een ontwerp dat is afgestemd op inhoud, doelgroep en context leidt kennis tot inzicht. Het leerproces wordt bevorderd door interactie en activerende werkvormen zodat vaardigheden worden getraind en nieuw gedrag zichtbaar wordt. Het benutten van mogelijkheden van elektronische systemen draagt bij aan effectief en efficiënt leren.

Ontdekken hoe MiSiO Learning kan bijdragen om leren en ontwikkelen in uw organisatie te verbeteren? 

Dat verken ik graag samen met u. Dat gesprek is kosteloos, echter niet voor niets.

Laten we afspreken!

MiSiO Learning


email: michelhol@misiolearning.nl

telefoon: 06 50 412 812

Bedrijfsgegevens

 

KvK ’s-Hertogenbosch 53148444
BTW nr [volgt]

Samenwerking


MiSiO Learning werkt samen met partners die de benodigde expertise in huis hebben en dezelfde kwaliteitscriteria hanteren. Activiteiten worden indien nodig in samenwerking uitgevoerd met expert partners. Daarbij blijft MiSiO Learning verantwoordelijk en aanspreekpunt voor het project.

PartnersCANDO 
Learningxpert
Experts van netwerk SENS/E for Learning and Change 


AVG